Sider

onsdag den 22. juni 2011

Pyntesyg hæklet nøglesnorTilføjet: 22-06-2011
Sværhedsgrad: begynder
Hæklenål: 3
Garntype: 100% bomuld

1. omg: Hækl 210 lm, vend med 1 lm og hækl 1 fm i hver lm hele vejen tilbage - i den sidste maske hækles der 3 fm'er, fortsæt nu henad rækken af de 210 lm med 1 fm hele vejen tilbage, husk 3 fm'er i sidste m. 
2. omg: Hækl dernæst 6 km (skal bruges til sammensygning) og begynd dernæst musetakmønsteret: *3 lm, 1 fm i den første af disse lm'er, spring 1 m over, 1 fm*. Når du kommer ned omkring slutningen af rækken hækler du igen 6 km til slut, og for enden hækles der 3 km, fortsæt rundt med 6 km, og hækl nu den sidste række musetakker - slut af med 6 km + 3 for enden. 
Sæt nu nøgleholderen fast - fold snoren på midten om nøgleholderen og sy sammen ca. 1 cm over. Montér lukkemekaniskerne - og voila - så har du en pyntesyg nøgleholder eller ID kort holder :-) 

2 kommentarer:

  1. Hvor er den bare fin! ;o)

    SvarSlet
  2. Den er SÅ fin! Har lige hæklet den, og mangler godt nok både nøgleholder og lukkemekanisme, men synes, den fungerer ok uden. Den er i hvert fald noget pænere, end den jeg hæklede sidst (en anden opskrift), som blev noget underlig i det. Tak for den fine opskrift, som selv jeg kunne finde ud af :-)

    SvarSlet