Sider

lørdag den 31. december 2011

Sikke en pragtfuld dag at slutte året på

Sikke en smuk morgen at stå op til - hele haven var dækket med frost, og over hækken dukkede de spæde solskinstråler frem! Det kan man da kun blive i godt humør af!Nu er 2011 snart slut, og det nye år venter med nye udfordringer. Min skønne arbejdsplads gennem 13 år lukker, så jeg starter 2012 med en masse kurser efterfulgt af cv-opdateringer, jobansøgninger, interview-træning og forhåbentlig et nyt job i sidste ende. Det er utrolig vemodigt at tage afsked med gode kolleger gennem så mange år, men jeg er spændt og glæder mig alligevel - og ser frem til nye udfordringer - selvom jeg ved at der bliver mange om budet!

I 2012 bliver jeg moster igen - min lillesøster venter sit første barn - og det bliver bare SKØNT med en baby i familien igen! Det skulle blive en dreng, så mon ikke jeg skal til at tænke over nogle lidt mere "drenget" hæklerier!

Med solen i ryggen og med et smil på læberne - ønsker jeg jer alle et super skønt 2012 - må det bliver fyldt med gode ting og MASSER af kreativ energi! 1000 tak til jer alle for at læse med på min blog - jeg glæder mig hver dag over jeres søde kommentarer :)

3 kommentarer:

  1. Høres ut som en perfekt morgen!! :-)
    Godt nytt år, og lykke til med nye utfordringer!!

    SvarSlet
  2. Ønsker dig et rigtig godt nyt år.

    Det har været en stor fornøjelse, at følge din spændende blog i 2011 - glæder mig til mere i 2012.

    SvarSlet