Sider

tirsdag den 26. juli 2011

Så mange gode ideér - så lidt tid...

Ja, det var desværre ikke meget hækling der kom ud af denne weekend - og jeg som ellers pt. har et kreativt gennembrud - men skønt var det dog, at have lidt fri igen.

Jeg fik så i stedet lavet "gardiner til kaniner" - ja, det lyder lidt sjovt, men hold nu på hvor var det nødvendigt. Der er bare SÅ mange myg hos os, og de små bæster bærer desværre nogle sygdomme som kaniner kan blive frygtlige syge af, så gardiner måtte der til.

Vi iførte os derfor regntøj og myggespray, og med gemalens snilde og kreative sans blev der hurtigt sat velcro på reolerne med hæfteklammer, og dernæst lagt et lag tyl som fastholdes af den anden del velcro. Det virker PERFEKT, og myggene sidder nu på ydresiden af buret i stedet for inde i buret - og kaninerne - ja, de er super glade og kan bevæge sig frit rundt igen.

Men lidt hækleprojekter blev der alligevel startet - et halsrør af kærlighedsknuder, en vintage toilet taske og pynt til en mobil taske! Nu skal de bare gøres færdige, og så kommer der nok billeder med tiden..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar