Sider

torsdag den 11. august 2011

For filan Frans..

Der er fart over Frans i øjeblikket! Han er nu fyldt godt ud og han har fået sit andet ben. Næsetip og ører er desuden også klar.

MEN.. da jeg gik opskriften igennem i går aftes så jeg, at bukserne skal strikkes (gisp, støn og suk for en ikke-strikker som mig) - hvilket vil sige, at jeg nok skal ud i et alternativ! Hmmm.. så skal der tegnes og tænkes - det er ikke en dårlig ting, og jeg tænker umiddelbart at han skal ha' sådan en halv-lang-hængerøvs-buks der går lige under knæet, men hvordan hækler man sådan én så den også bare er lidt smart?!

Han ser lidt sjov ud når han sidder der, og man har sådan lyst at sige "ingen arme, ingen småkager" hver gang man går forbi!

"Sid stille Frans - og smil"!

3 kommentarer:

  1. Sjove Frans, jovist, kan du hækle bukser, du måler efter kroppen og laver dem så store , som du syns. held og lykke ♥♥♥

    SvarSlet
  2. Aj, du må ind i kampen og fatte de strikkepinde - se det som en udviklingsmulighed. Da jeg begyndte at strikke for alvor, havde jeg også bildt mig selv ind, at jeg ikke kunne hækle.. Men så blev jeg inspireret af et eller andet på nettet velsagtens, så nu hedder det: "selvfølgelig kan jeg!". At sy til gengæld - helt umuligt :-)

    Held og lykke!

    SvarSlet
  3. Han skal nok blive go. Tror du finder en god bukseløsning.

    SvarSlet