Sider

tirsdag den 31. januar 2012

Så kan den Sibiriske vinterkulde godt komme an..


Jeg er absolut forberedt til weekendens Sibiriske kulde- jeg har efterhånden huer og vanter nok til et livsforbrug, og så har jeg også fået hæklet mig et sjal og en poncho.

Sjalet mangler dog stadig en kant - af den simple grund, at jeg (igen) løb tør for garn. Så på torsdag drager jeg nok til Amager og besøger Rasmillas skønne garnbutik igen!


Hæklet i gråt luksusgarn på nål 4, i et mønster der er en blanding af dstgm og hstgm! Det er SÅ sejt "in real life"og når der kommer kant på skal det nok bliver lækkert rundt om halsen!

Så blev det også til en poncho i koksgrå Nepal - og den skarpe læser kan nok fornemme ananasmønsteret der skinner igennem (jeg er bare VILD med ananas):Og - til sidst har jeg lige et surt opstød til jer Pinterest brugere:

I tager simpelthen modet fra mig!

I stjæler mine billeder med arme og ben, og plastre dem derude - selv dem hvor mine børn er på!!! Helt ærlig - det er sgu ikke særlig rart, at se sine egne børn på sider man ikke selv har valgt at uploade dem til!

Jeg har lært lektien, og som konsekvens har jeg derfor fjernet samtlige af mine billeder hvor der er personer på! Og fremover på denne blog, bliver det altså "kedelige og upersonlige" billeder, hvis jeg da overhovedet vil blive ved med at blogge!

Generelt til blogland har jeg en ganske SIMPEL opfordring: - I stedet for at kopiere andres billeder, så brug opskrifterne -> lav jeres eget og brug jeres egne billeder!! Det er da det sjoveste ved det hele!!

20 kommentarer:

 1. Meget flotte ting, du laver. Skønt at kigge herinde. Også jeg er blevet "blogget" på pinterst. Surt! Jeg har også slettet billeder på min blog. Så jeg kan kun støtte dig. MEN bliv ved med at blogge, for du laver nogle skønne ting. :-)

  SvarSlet
 2. Så flotte sjal♥
  JEg kan også hekle,men er ikke så flink..skulle bare lært meg å lese mønster så hadde det vel gått på ett vis

  Ha en flott dag
  klem fra Lill

  SvarSlet
 3. Det er bare så flotte ting du far lavet, håber du bliver ved med at blogge. Jeg ved ikke lige hvad pinterst det er, men det er da for dårligt at der er nogen der bruger ens billeder når man oven i købet skriver på ens side at det er forbudt at kopiere fra denne side. Ja man forstår ikke altid hvad det går af folk.
  Ønsker dig en god dag.;) og håber du bliver på bloggen

  hilsen Jette fra den kreative tante.

  SvarSlet
 4. Den er rigtig fed den ananas-poncho!
  Kommer du nogensinde til strikkecafé ude hos Sanne? Det kunne være hyggeligt at have en hækle-sammensvoren :-)

  Vh Sidsel

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sidsel, jeg har endnu ikke været til strikkecafé nogen steder, der er vist ikke nogen i Roskilde området. Men jeg vil da overveje at tage et smut forbi Sanne og prøve det, det kunne være hyggeligt!

   Slet
 5. Jeg kan godt forstå du er fascineret af ananas-mønstret dte gør sig godt. Min sympati omkring 0et med Pinterest, det er ikke rimeligt at bruge uden tilladelse - link er maimum man kan tillade sig uden at spørge efter min mening

  SvarSlet
 6. Uuhhh, det er en fin poncho :o)
  Har du en opskrift på det - eller er det på gefühl?

  SvarSlet
 7. Det er s.. Da frækt at snuppe andres billeder, man må da spørge først. Jeg bliver helt nervøs da jeg har repinned lidt billeder, jeg troede ikke at man bare kunne snuppe fra andres blogge. Hmm det skal overvejes.

  SvarSlet
 8. hej
  øv da, det lyder ikke godt... at flok ikke kan forstå de beskeder der er skrevet på ens blog... øvøv..
  men vil da sige at du laver nogle flotte ting og det er fedt at se det duselv finde på og ellers laver så bliv ved med det....

  SvarSlet
 9. Nej hvor tarveligt, at nogle mennesker kan finde på det. Pinterest er ellers et super godt forum, når bare man husker at linke til "opfinderen". Dette er ikke altid så nemt, hvis "opfinderen" pludselig er kommet i flertal ;-D.

  Jeg lægger kun billeder på min side, der kan tåle at blive set overalt. Dette gælder også andre udbydere som fx Facebook, Google+ m.m. Ærgerligt med dine personlige billeder på bloggen...eller måske alligevel ikke, hvis det skulle ende det forkerte sted.

  Jeg prøvede fx at søge på google billeder " Fru Madsens nørklerier" og her dukkede adskillige billeder op af både håndarbejde og (tror jeg nok) din familie?...lidt øv men bordet fanger desværre her på nettet. Håber du bliver ved, for du laver godt nok nogle flotte ting...En dejlig aften til dig..KNUS

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har nemlig ret, derfor vælger jeg fra nu af kun billeder der ikke på længere sigt ikke "rammer" nogen jeg kender :-)

   Slet
 10. Jeg elsker at studere dine hæklede kreationer - samtidig drømmer jeg om selv at blive så dygtig som dig!! Jeg håber inderligt at du stadig vil dele med os!
  Kærlig hilsen
  Christina

  SvarSlet
 11. Er lidt pjattet med ananas-ponchoen......
  Surt at folk ikke kan kende forskel på dit og mit, men håber du bliver ved at blogge ;o)

  SvarSlet
 12. Jeg har lige meldt mig som fast læser til din meget spændende blog. Glæder mig til at følge den fremover. http://anneliseskreativiteter.blogspot.com/

  SvarSlet
 13. Jeg har lige fundet ud af, at man kan blokere for at blive pinned på pinterest. Søg på pinterest:

  What if I don't want images from my site to be pinned?

  Håber at det vil hjælpe dig..
  Hilsen Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes - hvor godt! 1000 tak Louise - nu må vi se om det virker :-)

   Slet
 14. øvøvøv.. hvis man ikke selv er med i det der pinterest og ikke vil have sine billeder lagt ind der, hvad mon så?? Men jeg tilslutter mig koret: du er bare så inspirerende

  SvarSlet
 15. Kan du ikke tegne er diagram til ananas tørklæde t i turkis ,det er så flot

  SvarSlet