Sider

tirsdag den 22. november 2011

Hæklet hemmeligheder..

Jeg er præget af en tid der i øjeblikket hedder ALT for meget arbejde, ALT for mange arrangementer og ALT for lidt tid -> til at hækle!

Og når der så bliver hæklet, så er det hemmeligheder! "Hjemmelavet-bløde-julepakke-hemmeligheder" af den gode slags, og kun til dem der kan li´ det.. så af gode grunde kan jeg jo ikke afsløre for meget herinde på nuværende tidspunkt.. Øv, ville ellers gerne.. men måske kan jeg sige så meget, at der er fokus på hals og hænder - og dette er blot et af emnerne:

Brunt bomuldsgarn med en tyrkis knap - blødt og lækkert, men jeg kæmper med at finde ultra-tynd lædersnørre man kan hækle det op i det. Det kunne nemlig være for lækkert! Nogen der har et godt tip hvor man kan finde sådan noget? 

9 kommentarer:

 1. kanon god idé med lædder :-) Prøv med smykkeBixen, de har noget i 0,8 mm jeg tror ikke det fås tyndere.

  SvarSlet
 2. Super smart, lige noget for mig ;-)

  SvarSlet
 3. Prøv Skindhuset i Skindergade, København eller Læderiet i Århus - de har begge hjemmesider. Du kan også prøve www.smyks.dk - de har det.

  SvarSlet
 4. Hvor er det fint det armbånd...Har du tjekket på kreativ company om de skulle have noget af det læder du søger??
  Har du en opskrift på dit armbånd?
  Mums siger jeg bare... KH Iben

  SvarSlet
 5. Hej. Det er et fint armbånd du har fået lavet der. Man kan godt få tynder lædder snor en 0,5 men det er ikke så stærkt. Du kan prøve og kigge på smyks.dk der kan det da være du er heldig og finde noget, el 1001 og en perle. Jeg har prøvet og lavet et armbånd i vokset bomuld og det blev også ret fedt, og et i lædder snor også så kan godt forstå du vil prøve det af.
  Og lige en ros til din blog, du laver mange fine og lækkere ting.
  God dag til dig Hilsen den kreative tante. Jette.

  SvarSlet
 6. Superfint er det :-) Og det ville være ekstra fedt i læder, håber du finder noget.

  SvarSlet
 7. 1000 tak for hjælpen med links. Nu er der lædersnørre på vej med posten, og købte også noget vokset bomuld som Jette foreslog (for en sikkerheds skyld) - så må vi se om det lykkedes :-)

  Opskriften gemmer jeg for mig selv lidt endnu!

  SvarSlet
 8. Sikke et fint armbånd - og virkelig skøn blog i øvrigt, er da lige blevet fast læser :-)

  Jeg har selv et armbåndsprojekt, som ligger lidt i skuffen, fordi jeg ikke har kunne finde noget godt materiale. Men vokset bomuld som du bliver foreslået, lyder rigtig spændende. Det vil jeg lige undersøge :-)

  Rigtig dejlig weekend til dig.

  KH tina

  SvarSlet