Sider

tirsdag den 29. maj 2012

Jeg er startet på 'Lea'

I går kom jeg godt i gang med det gotlandske pelsuld, og jeg strikker nu ryggen på 'Lea'!


'Lea' er en kort trøje med flotte snoninger fra Lene Holme Samsøes bog "Mere feminin strik", og indtil videre kører det bare der ud af! Den får godt nok et lidt mere ulden look end i bogen - men jeg håber den bliver fin.

Den gotlandske pelsuld er rar at strikke med, men sjovt nok kan mit kamera slet ikke gengive den flotte gul/grønne GYLDNE farve det har - faktisk ser den bare brun ud.. hmm!

Jeg har efterhånden læst opskriften igennem et par gange, og jeg tror jeg forstår den men alligevel tænker jeg at jeg får nok brug for hjælp når jeg skal lave folden i ryggen, men det får vi at se til den tid.. Nu strikker jeg løs på alle de dele jeg kan, og så tager jeg resten med i strikkecafé en dag :-) 
Er der mon nogen af jer der allerede har strikket denne?

7 kommentarer:

 1. Øj, du er sej. Og jeg er også helt vild med den farve. Jeg tager i strikkecafeen på torsdag - måske vi ses, du lynstrikker jo!

  SvarSlet
 2. Hvor ser det godt ud. Herfra kan man godt se at farven er gylden. Når du kan strikke så flotte snoninger kan du sagtens lave læg, gør præcis som der skrives så går det ikke galt. Har planer om at stikke Lola. God dag til dig :)

  SvarSlet
 3. Jeg er vild med det uldne look, og synes det og blusen ser vildt godt ud.

  SvarSlet
 4. Nej, det har jeg ikke, men den ser laekker ud, saa det kunne vaere.....

  SvarSlet
 5. Jeg har længe overvejet at strikke Lea, nu kan jeg jo vente og se, hvordan det går med din. Garnet ser helt vildt lækkert ud

  SvarSlet
 6. Den bliver så god, det er min yndlings farve i gotlænderen

  SvarSlet
 7. Har du prøvet at kigge på Garnstudio´s hjælpe videoer, der mener jeg der en hvordan man laver læg.

  SvarSlet