Sider

onsdag den 29. februar 2012

Endelig onsdag..

YAY - det er blevet onsdag, og i aften skal jeg igen bevæge mig ind i strikkens jungle, og i aften skal jeg  lære at strikke sokker!

Jeg tilstår, at jeg har brug det meste af dagen i går (+ mandag aften) på at tjekke strikkeopskrifter på Ravelry, bekendtgøre mig med begrebet Elizabeth Zimmermann og sågar også lavet en "Når-jeg-har-lært-at-strikke-så-skal-jeg-strikke-dette" ønskeseddel!

Men først og fremmest er jeg blevet  færdig med mine lektier - kønne er mine lapper måske ikke, og den ene har vist også fået lidt krympetillæg (de skulle ha' været kvadratiske), men nu er de da i hvertfald lavet! Jeg tænker at jeg nok skal øve mig lidt mere i glatstrik før jeg kaster mig ud i et større projekt, for det er skisme blevet noget bulet (måske er det bare garnet der gør det? hæ..hæ..)


Faktisk er jeg så hooked på det her strikkeri, at jeg har været hjemme hos moaaar og svigermor og låne rundpinde og strømpepinde. I dag vil tror jeg, at jeg vil sy et etui til dem, så jeg kan finde dem når der er brug for det


Hos mor fik jeg sågar en gimpenål med hjem - den mente min mand passede meget godt til mig!?! Pmfph.. gad vide hvad han mener med det..!?! Men den skal da helt sikker i brug på et eller andet tidspunkt.

Indtil videre ser min strikke-ønskeliste således ud:

Jeg rigtig godt li' dette sjal/tørklæde:
http://www.ravelry.com/patterns/library/azzus-shawl

Men tror jeg starter med dette (ser lidt mere begynder venligt ud):
http://www.garnstudio.com/lang/dk/visoppskrift.php?d_nr=120&d_id=19&lang=dk
Så er der February lady - ihhh den er bare så fin (jeg tænker dog det nok bliver Februar lady 2013 eller 14, hvis jeg kaster mig ud i den):
http://bentestrik.dk/februar_lady_sweater.htm

Og så en kortærmet trøje a la denne (findes der mon en dansk oversættelse?):
http://www.ravelry.com/patterns/library/shalom-cardigan

Når jeg har lært at strikke pænt så kommer denne - den er SÅ fin.. suk:
http://www.ravelry.com/patterns/library/olive-3

Man har jo lov at drømme :-)

11 kommentarer:

 1. Fine lektier!
  Mit "glat"strik er heller ikke så glat som jeg kunne ønske. Men jeg kan også pudse glorien - har også lavet alle mine lektier :-) Men må heller lige se på snydesnoningerne igen - døjer lidt med udtagningerne og smed det hen i et hjørne...
  Fine ting du har fundet frem!

  Vi ses!

  SvarSlet
 2. Smukt, glæder mig til at se dem i aften :-)Og så har jeg et lille trix til at få fine masker i glatstrik ;-)
  vi ses i aften.

  SvarSlet
 3. Spændende!
  Jeg holder mig ind til videre til at hækle. Jeg har hæklet en af dine krudtugler i tykt garn og min datter på 12 lærer nu selv at hækle en, det er rigtigt hyggeligt. Siden Ravelry er ny for mig og sikke mange skønne opskrifter.
  Tak for en go´ blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ravelry er et skønt sted med masser af inspiration, og hvor er det bare sejt, at din datter er ved at lære at hækle! Sådan skal det være :-) Tak for at du kigger med herinde!

   Slet
 4. Hej, Ja der er godt nok mange der er begyndt at strikke. Jeg ville også gerne men bliver hurtigt træt af det. Har det fint med at hækle endnu så skal det andet nok komme en dag. Det ser rigtigt fint ud det du laver.;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, jeg kender det alt for godt - jeg strikker nu på pind 2.5 og man kommer ingen vegne i forhold til hæklingen, men NU skulle det altså læres :-)

   Slet
 5. Hej Fru Madsen

  Jeg ønsker at give dig en Liebster Blog award.
  Det er en award som "normalt" kun gives til blogs med under 200 faste læsere. Men jeg synes din blog er så inspirerende, og har så mange gode ting, at det ville være synd ikke at have dig på min "top 5" liste.

  Du kan på min blog læse hvad jeg skriver om din blog samt at jeg har linket direkte hertil.

  For at være med bedes du venligst nominere 5 blogs som du synes er noget særligt.

  Knus og tak for en rigtigt spændende og god blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne,
   1000 tak for den fine feedback, men jeg må desværre skuffe dig for jeg er slet ikke til blog awards. Måske kan du finde en anden der har lyst til at deltage i det?
   Håber det er ok?

   Slet
  2. Selvfølgelig er det ok.

   Slet
 6. hej sikke en dejlig blog du har

  SvarSlet
 7. Hej Fru Madsen
  lige en kommentat til.. en kortærmet trøje (mon der findes en dansk oversættelse)....som du skrev. jeg ved ikke lige om der er en dansk oversættelse på den, men på drops hjemmeside kan du finde oversatte gloser fra engelsk til dansk. jeg bruger dem rigtig meget og de gør det nemt at strikke en engelsk opskrift.. i øvrigt har jeg strikket en der ligner den rigtig meget, den er fra designclub.dk men der skal man jo købe både opskrift og garn.. hilsen linda

  SvarSlet