Sider

tirsdag den 28. februar 2012

Kærlighedsknuder i sennep

Et sjal af kærlighedsknuder (denne gang i sennep fra Rasmilla) var hvad jeg fik min søndag formiddag til at gå med - og i løbet af ingen tid blev det til et blødt luftigt sjal med en sjov kant af stangmasker og picot


Jeg brugte dette you tube klip som grundopskrift http://www.youtube.com/watch?v=icj-7mSyKCc og kanten kan man jo så lave som man vil..


 Love is in the air..

12 kommentarer:

 1. Lækkert og forårslet! Har faktisk aldrig rigtig fået lavet noget med kærlighedsknuder. Det er jo for dårligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Du skal prøve dem, de er lynhurtige + giver et godt luftigt look (kan dog ikke anbefales til en bikini.. hi hi)! Har du lavet lektier til i morgen?

   Slet
 2. Ja- det var da lynhurtigt, at du fik lavet sjalet. Måske man skulle prøve - er vild med håndarbejde som ikke tager for lang tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sådan kan jeg nu også bedst li' det ;-)

   Slet
 3. Det er så flot det sjal ;0) Jeg har været inde og se klippet og har også fundet ud af at hækle det. Giver det automatisk den form dit har efterhånden som arbejdet skrider frem ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og ja, det giver automatisk formen, men jeg valgte at hækle 7 lm i stedet for 5 som hun siger, det gjorde det hurtigere aflangt istedet for trekantet, og man kunne derfor nøjes med færre rækker!

   Slet
  2. Så tror jeg da jeg trævler mit op igen og laver 7 ligesom dig ;0)

   Slet
 4. whau hvor luftigt og lækkert

  SvarSlet
 5. .. du udvikler dig med lynets hast..
  har fulgt din blog (næsten) siden start og er vist ikke den eneste, der fornøjes over, at det ikke blev kaninerne, som blev det bærende emne på din blot ;). Skønne skønne og meget fine sager du producerer.. og snart sokker!. wauh!
  Mvh
  Hækla

  SvarSlet
 6. Hej,

  Dejligt sjal - fandt din blog efter at have set klippet på youtube og har lyst til at hækle igen efter mange års pause.
  Jeg er helt ude af træning og kan derfor ikke gennemskue, hvordan sjalet får facon - kan man selv regulere størrelsen? Du skriver også, at det bliver mere aflangt med flere luftmasker - men stadig i trekantet facon?
  Tak :-)

  Vh. Marie

  SvarSlet