Sider

lørdag den 14. april 2012

Haveliv

I dag skal livet dyrkes i haven! Der skal hverken hækles, strikkes eller gøres andet end praktiske ting der hører til udenfor (i hvertfald så længe solen skinner)!

Dicte skal finde ud af hvor hendes mariehøns skal bo


Jeg skal plante georginer


Og så skal der fjernes mælkebøtter (hvis jeg da nænner det..)


Og ikke mindst skal der hygges om kaninerne som alle skal en tur på græs! Se lige denne lille tyksak fra Kastanies kuld - den er da bare for nuttet!


God weekend til jer alle!

3 kommentarer:

 1. Ej hvor er den bare kær din lille tyksak. Den putter da rigtigt godt der. De er rigtige søde de to mariehøns i har fået malet der. Ja vi skal huske at der er andet end strik,hækling osv. men det kan nogen gange være svært.

  God weekend til dig og din familie

  Jette.

  SvarSlet
 2. Håber det blev en god dag i haven. Jeg har fået sat de blå storkenæb i jorden og er ved at gøre et bed klar til de hvide og rosa :-) Tusind tak for dem alle. Nårh den er sød den lille unge. Den ser ufatteligt blød ud.

  SvarSlet
 3. Hej Fru Madsen.

  Vil lige endnu engang takke dig for alletiders babyfut-opskrift. Har lavet indlæg hvor jeg har linket til dig, håber andre ligger vejen forbi dine fine blog og skønne opskrifter :o) Er ret så misundelig over din dag i haven. Havde jeg ikke været totalt fed og højgravid gik jeg også totalt amok i vores Dovne Have, men der er godt nok en naturlig begrænsning. Men Hurra for revancer ;o)

  Kh den anden lakrids elskende Fru Madsen.

  SvarSlet