Sider

mandag den 23. april 2012

Mohair muslinger

Jeg har simpelthen udviklet en svaghed for blandingen af mohair og Rasmillas tynde garner!

Tanken om kombinationen kan få det til at krible i mine fingre, for det er skønt at arbejde med, men desværre har jeg fået fingerene i en måske lidt for billig mohair der skulle skamme sig ;-)


På nøglen ser det total lækkert ud! Blødt, florlet og en lækker farve - men det bliver bare ikke særlig kønt når den er hæklet op! Jeg leger med muslinger på nål 7 og meningen var, at det skulle blive et storhullet, let og sommerlig sjal - i stedet virker det bare tykt, vinteragtig og brugt! Hmmm... 

Nu bliver det lavet færdigt, for denne tarvelig mohair tillader nemlig hverken fejl eller op pilning - og så krydser jeg fingre for at det måske bliver lidt sejt alligevel!

Anyway, så har jeg i dag en aftale med dem her:


- der skal nemlig arbejdes lidt på den naturlige 'patina' i form af en lang gåtur i skoven - for helt nye converse er bare så iøjnefaldende :-)

3 kommentarer:

 1. hmm.. på billedet ser det altså ikke så tosset ud :-)

  SvarSlet
 2. Jeg synes det ser rigtig flot ud, men det er nok fordi du har det inde i hovedet hvordan det skal ses og føles.

  God tur i skoven med dine nye sko.

  kh. Lis

  SvarSlet
 3. Tak Rikke & Lis, efter et par dage er jeg faktisk gået hen og blevet lidt glad for det, selvom det ikke helt fik det udtryk jeg ønskede.

  - det er jo også sjovt at blive overrasket engang imellem, men jeg skal helt klart finde mig noget bedre mohair næste gang :-)

  SvarSlet