Sider

onsdag den 11. april 2012

Jeg er vild med Pickles..

Jeg er ikke specielt glad for syltede agurker, men jeg er vild med Pickles  af den her slags:


På deres hjemmeside kan du finde rigtig mange sjove opskrifter og de fleste er tilmed gratis (dog ikke i alle størrelser)!

Se f.eks denne stjerneponcho http://www.pickles.no/stjerneponcho/ strikket i daisy mønster så den ser hæklet ud - den er da for CUTE, og den findes også til voksne - Yay!

Jeg får hold i nakken hvis jeg ikke snart tager mine begejstringsarme ned igen, og så må jeg se at blive færdig med min Inspira så jeg kan strikke nogle Pickles.. 

Ha' en god dag!

4 kommentarer:

 1. Den stjerneponcho er da superfed, og så er den også på store pinde, skønt :) Du får tak på min blog i dag, ikke for at blive ved med at vade i det, men jeg er bare så glad for din strikkeinspiration ;)
  http://trompettrut.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Ja, det er en helt fantastisk side, jeg har en lang to do liste til min mor, som er rigtig god med pindende.

  SvarSlet
 3. Hei. Takk for tipset. Skal titte innom der. Er stadig på bloggen din. Du har masse flott og fint. Gøy å se hva u finner på. Heklet et lite kattehode etter mønster du la ut. Takk . Hilsen strikkeogheklelise.blogg.no

  SvarSlet
 4. Hejsa - helt enig, pickles er en skøn side! Samtidig tak for din dejlige blog, jeg hygger mig når jeg læser om dine projekter og ser dine billeder.
  Hilsen Helle
  Tantestryllerier.blogspot.com

  SvarSlet