Sider

tirsdag den 12. november 2013

Tænk engang...

En ganske almindelig hverdagsaften i juni måned sad jeg på mit køkkengulv, sammen med mine 2
piger og sorterede tøj til et børnehjem i Afrika. En af mine gode kolleger havde nemlig sendt mig en mail hvor der stod:
"jeg har en gammel kollega der samler tøj ind til et børnehjem i Afrika. Hendes mål er at samle et sæt tøj ind til hvert barn på børnehjemmet, som hun selv vil fragte til Uganda i løbet af sommerferien"

Som så mange andre mødre har jeg jo loftet fuld af tøj, som er blevet for småt eller som nr. 2 ikke vil gå med - og derfor gik jeg på loftet og ryddede ud i gemmerne. Mine piger fulgte lystigt med og inden længe havde vi pakket en stor sæk tøj med masser af kjoler, bukser, t-shirts og ikke mindst undertøj, som kunne komme med Jette til Afrika - ned til Family Spirit Child Care centeret i Masindi, Uganda - stedet som Jettes hjerte virkelig banker for!

Tiden gik og vi har egentlig ikke tænkt så meget mere over det herhjemme, men så i går fik jeg endnu en mail i indbakken - med et forsinket men af hjertet tak for tøj!!!

Jeg åbnede linket i mailen og pludselig kommer der et billede frem af disse 2 fantastiske piger - og sørme om ikke hende til højre er iført tøj "vores" tøj!


Jeg blev helt varm i hjertet, og så snart jeg var hjemme kaldte jeg på pigerne og skyndte mig med det samme, at dele billederne med dem.

Og sørme om ikke pigerne både kunne finde en dreng med "cykelmyggen Egon" på maven, en pige med en pink Hummel bluse og 15 andre kjoler eller nederdele som de hver i sær har gået med - men ved I hvad det bedste er - Jette - det fantastiske menneske - fragtede i alt 92 kg tøj ned til 200 børn som hver fik ca. 2 sæt tøj hver!


På dette link kan I se Jette og hendes familie dele tøj ud:
http://www.familyspiritchildcarecenter.org/clothes

Og her bliver der festet til ære for Jette og det nye tøj (scroll ned til I når billederne "Party - raindance and good times with friends from Denmark"
http://www.familyspiritchildcarecenter.org/partytime


For det ikke skal være løgn, så tager Jette af sted i Januar 2014 - og denne gang tager hun i mod rene og gode sko i børnestørrelse og op til størrelse 40 i damestørrelse og 42 i herrestørrelse. 

Så hvis du får en mail i din indbakke om en dame der samler sko ind til et børnehjem i Afrika, så håber jeg du lige smutter en tur på loftet og kigger efter :-)

16 kommentarer:

 1. Hejsa - jeg vil helt sikkert gerne give nogle sko, men hvem kan jeg sende dem til:-) super dejlig billede og historie :-)

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig historie, og så er den sand :) Jeg bliver så glad indeni når jeg ser sådan noget, hvor må det også have været en lækker følelse at sidde og se alle de skønne billeder efterfølgende :)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare dejligt der findes den slags ildsjæle.

  SvarSlet
 4. dejlig historie. hvor er det skønt med mennesker der kigger ud over deres egen hæk

  SvarSlet
 5. Dejligt at der er mennesker der har kræfter og overskud til at gøre sådanne ting for andre. Det bedste synes jeg er faktisk at opleve at ens ting bliver brugt og at nogen er glade for det. Sidst jeg gav to sække til Igen, sagde de ikke tak. Jeg var lidt skuffet, for selv om du er der som frivillig er det jo netop for at gøre en forskel.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Super initiativ. Jeg har helt sikkert også nogle sko jeg kan give væk. Hvordan kommer vi i kontakt med Jette.

  SvarSlet
 7. Herlig historie. Det er saa dejligt naar noget kan bruges og at det gaar direkte og ikke gennem 14 mellemled hvor 90% gaar tabt.

  SvarSlet
 8. Hvor er det et skønt billede og et flot tiltag, håber på stor opbakning til Jette og hendes flotte arbejde

  SvarSlet
 9. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

  SvarSlet