Sider

tirsdag den 25. oktober 2011

Hæklet smalt tørklæde i Noro silk garden sock yarn og efterårsferie..

Vi har haft efterårsferie - og sikke en ferie!

Vi havde booket feriehus på Fyn i et par dage, og dagen inden vi skal afsted går vores bil i stykker (på den dårlige måde, vi snakker en 25.000 kr reparation) - ØV -  men det er så typisk vores held! Vi kom dog afsted takket være vores søde farmor og farfar der hurtigt sprang til med en lånebil.

I Odense kom vi forbi Zoo og sørme også forbi Tante Grøn på gågaden. Jeg fik listet et nøgle Noro Silk Garden sock yarn, farve S313 i tasken (købt og betalt vel at mærke) - og fandt samme aften hurtigt en opskift på familiejournalen på et smalt tørklæde - blomsterne udskiftede jeg dog med kvaster - og det tog kun en enkelt aften at hækle dette tørklæde:


Det er ganske svært at tage et ordentligt billede der kommer til sin ret - men jeg kan klart anbefale opskiften hvis man ønsker at lave et smalt langt tørklæde!

Her er lidt stemningsbilleder fra vores efterårsferie:


I Bogense var jeg også et smut forbi Butik Hanne som inspirerede mig til et farverigt tørklæde i Kauni garn (selvom det kradser). Bogense var en super hyggelig by og den ene aften stod vi et par minutter på gaden og kiggede på strikkelystne damer der sludrede på den lokale café - det gad jeg godt ha' været med til..

5 kommentarer:

 1. Skønne stemningsbilleder. kender til dyre mekanikerbesøg (er lige hostet op med 19.ooo) det er så øv og sure penge, men intet varer jo evigt. Det tørklæde ser godt ud, skal vist lige omkring link og lure. God aften :)

  SvarSlet
 2. Lækkert tørklæde. Jeg kan rigtig godt lide det resultat du er kommet frem til med effekt garnet. Det ser så fint og let ud.

  SvarSlet
 3. Lyder som en rigtig god tur trods bilproblemer. de biler hrm, det er som at kaste penge i en brønd uden bund. Lækkert tørklæde og tak for de gode opskrifter du lægger ud. har lige lavet to par yogasokker.

  SvarSlet
 4. Lyder trods alt som en rigtig hyggelig ferie :)
  Har fået helt lyst til at tage til Bogense og kigge en dag :)
  Tror da også lige jeg skal tage et kig på det der link, og eventuelt forbi tante grøn (skal alligevel derned efter noget andet :p)

  SvarSlet
 5. Sikke da et dejligt tørklæde i meget lækre farver

  SvarSlet