Sider

torsdag den 23. februar 2012

Jeg fordøjer...

I går aftes startede jeg på Charlotte Kaae's strikkekursus for begyndere - og i dag er mit hoved simpelthen fyldt med strikkebegreber som "magic loop", "møbius", "nessie", "linnea", "sylvie"  - ja - jeg kunne blive ved!

Jeg har bevæget mig ud i et ukendt land og indrømmer blankt, at jeg havde virkelig svært ved både at strikke og tale + følge med når der blev diskuteret finesser og detaljer på diverse opskrifter fra blogs og Ravelry... ha ha.. jeg håber sørme det bliver nemmere med tiden :-)

Vi blev jo kastet direkte ud i Sanne Bjerregaards "Linnea" mønster - og sikke et fantastisk mønster, men for filan hvor jeg bøvler rundt med magic loop konceptet - jeg kan simpelthen ikke få den rundpind og det tynde garn til at glide "smooth"! I nat vågnede jeg så og tænkte - 'det må være nok', og i morges tog jeg så strømpepinde og noget tykkere garn, og nu bliver der lavet benvarmer(e) i samme mønster:


Det kører bare helt perfekt med strømpepindene, og når jeg går forbi værket tænker jeg "har jeg virkelig lavet det dér? Det bliver jo vildt flot - jeg laver lige en række mere!!"

Lektierne gemmer jeg til weekenden - i dag hygger jeg med 'Linnea' og vasketøj på tørresnoren i det skønne solskin!

Forresten - se lige hvad der gemmer sig i hækken hjemme hos mig... forårsfornemmelser!
Kan I også mærke det?

12 kommentarer:

 1. Fantastisk at du er ved at få taget på det - lyder som inspirerende kursus - der kommer til at tage mange af døgnets timer og give gode oplevelser. Glæder mig til at se det videre arbejde - Linnea er skøn :-)

  SvarSlet
 2. Det ser flot ud - om kort tid kan du alle begreberne.
  Ja, jeg håber, at der er forår på vej.

  SvarSlet
 3. Du er da bare go' til at strikke - jeg strikker lidt, men ikke så meget, at jeg kender alle de der "udtryk", du skriver om - jeg aner ikke, hvad det er. Jeg er heller ikke vild med rundpinde, og jeg er da heller ikke med strømpepinde, men engang imellem er vi jo nødt til at begive os ud i det, hvis noget skal være rundt og ikke syes sammen :-)
  Jeg har også været ude og nyde synet af mine vintergækker i solskin idag :-)

  SvarSlet
 4. Hvor sejt! Det ser godt ud. Så kan du jo bare fortsætte med strømpepindene. Har aldrig prøvet det, men får tics ved tanken om de mange pinde man kan tabe masker på..
  Og det ser godt ud med ribkanten du har lavet. Den tror jeg at jeg vil have i slutningen af min pulsvarmer.
  Yes forår! Jeg må i kolonihaven og se hvordan mine vintergækker har det.

  SvarSlet
 5. Hvor er det godt gået! Og tak her fra Vesterbro, for det lille kig til vintergækkens forårsløfter

  SvarSlet
 6. wohowwwwww hvor ser det bare godt ud, kan slet ikke forstå at der er noget du har svært ved med strikkepinde, syntes dine "sager" ser så fine ud.
  Rigtig god arbejdslyst.

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
 7. Så nydelig strikketøy, gleder meg til å se når du blir ferdig!! :-)
  Jeg er også nybegynner i strikkekunsten, men det er jo SÅ GØY! :-D

  Lykke til videre, idag har det vært vår (forår) også her i Norge! ;-)

  SvarSlet
 8. Det du skriver er så "russisk" for mig, er helt nybegynder i strik og kan kun ret og vrang :) Men hold op hvor er det et fint mønster. Dejligt forår til dig og dine.

  SvarSlet
 9. Fantastisk flot strikkearbejde du har lavet, og det er spændende al det du i hverdagen for gjort. Jeg vil lægge dig ind som en af mine faste læsere for det ser spændende ud. Du er meget velkommen til også at tilmelde dig min blog. Mange hilsener annetteskreativiteter.blogspot.com

  SvarSlet
 10. God ide at gå op i pind og garn, jeg lover at på Addi der glider det, og du vil få helt styr på det.
  Glæder mig til at se dine benvarmere.

  SvarSlet
 11. 1000 tak allesammen for jeres søde kommentarer - jeg er nu færdig med den ene, men jeg kan ikke passe den - øv! Min store pige synes dog den er vildt sej, så hun er villig til at aftage når den anden bliver færdig, men i mellemtiden var der liiiige noget der ville hækles.. og så var der nogle lektier der skulle laves.. og så kom der gæster - ja,I kender det nok :-) Nu må vi se om det nogensinde bliver til et par..

  SvarSlet
 12. Jeg foretrækker også strømpepinde frem for magic loop. Tror lidt det er en smagssag

  SvarSlet