Sider

mandag den 19. marts 2012

145 cm senere..

Så blev det brune halsrør med dobbelt række ananas endelig færdig:


145 cm langt og hæklet så mønsteret passer perfekt når det er syet sammen.

Jeg er jo vild med de romanstiske hæklerier, så for mig er dette ren mums - og jeg fornemmer at det kommer til at blive flittigt brugt!Hæklet på nål 4.5 i "Bonita" strømpegarn fra stof 2000 - lidt tykkere end Arwetta, men let og blødt om halsen.

12 kommentarer:

 1. Det ser rigtigt lækkert ud, og nu hvor vi går lidt varmere tider i møde, er det da bare perfekt. Jeg kan desværre ikke komme ind på det link du har sat på som brunt halsrør. Har du en opskrift et sted som du vil dele?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - desværre er der ingen opskrift der kan deles :-(

   Slet
 2. Hej Fru Madsen.

  Her er det også en Fru Madsen med hang til hækling og masser af lakrids ;o) Sjov sammenfald ;o))
  Hold op hvor ér det flot. Rigtig rigtig fint mønster, kan sagtens følge dig i forelskelsen i "romantiske hæklerier". Hvor mon du har fundet opskriften på ananasmønsteret henne ??? Det kunne være et oplagt aftensnørkleprojekt for mig :o) Jeg har tidl. hæklet i Bonita, jeg har brugt det til hæklede tæpper i oldemorfirkanter, og det holder sig ganske så pænt trods flittig brug.

  Kh Anette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor sjovt! Fru Madsen, hækling og lakridser er åbenbart bare en god cocktail :-) Der er desværre ikke et mønster jeg kan dele, da dette udsprang af min "ananas-besættelse" i efteråret :-(

   Slet
  2. Gnaske gnaske, lakrids først på dagen er godt :oP
   Øv bøv, måske jeg kan google ananasmønsteret, har på et tidspunkt været ved at hækle en "mormordug" i pink muresnor med ananasmønster. Meeen den var rund, kunne måske lure opskriften af og lave nogle justeringer..... Det kræver vidst tålmodighed og god tid. Tak for dit svar :o)

   Slet
 3. Hold op hvor har du lavet mange lækre hækleopskrifter. Jeg sidder jo og får lyst til, at gå igang med den ene efter den anden. Må jeg spørge hvilket garn du har brugt til babyfutterne ??? Genial barselsgave, jeg sætter en ære og fornøjelse i at give hjemmenørklet barselsgaver :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Babyfutterne er hæklet i en rest Limone uld garn (købt i den lokale brugs), men du kan bruge hvilken som helst garn til nål 5. Jeg tror jeg fandt ud af at de passede mere str. 6-9 måneder end 3-6 mdr som der står i opskriften, med søde er de og nemme at lave :-)

   Slet
  2. Super, det finder jeg ud af :o) Tak for sit hurtige svar :o) De er nemlig super søde og geniale til barselsgave :o)

   Slet
 4. HVor er det bare flot. Du er bare for sej. :)

  SvarSlet
 5. Din blog er fuld af fantastiske hæklerier - incl dette halstørklæde.
  Jeg synes at du er en sand virtuos på hæklenål :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten - det varmer helt ind i sjælen med sådan en kompliment :-)

   Slet