Sider

torsdag den 29. marts 2012

Farveloven er brudt..

5. gang på strikkekurset var en helt fantastisk oplevelse, og Charlotte har i den grad (på en ikke-fræk måde) - tændt min strikkegnist ;-)!!

I går aftes blev Sidsel og jeg introduceret til det at strikke "Kaaesk", og i dag er min strikke-selvtillid bare helt i top! Min gane er tør og mine læber klør - men spytsplejsning er det hele værd, for den her type strik gør én glad helt ind i sjælen!

Det er strik der lader fantasi og farver få frit spil - og så er det strikdesign der holder max!

Jeg har sikkert brudt alle regler om farvesammensætning og sikkert også om dominans af overtråd og undertråd, men jeg er sprunget direkte ud i at strikke "Kaaesk" på den vilde måde - and I love it:Min første pulsvarmer er klar (mangler dog at hækle boblerne på -> ja, hvad man kan snyde sig til via hækling -> det snyder man sig til, selvom man har lært at strikke)!

Pligterne kalder men det kribler i fingre og strikkepinde, for de magiske nøgler er klar - og sammen er vi spændt på om nr. 2 kommer til at ligne nr. 1!

11 kommentarer:

 1. Det er blevet en fed håndledsvarmer - på den sprælske måde :-) Tænker nøj hvor besværligt at hækle bobler på - men sådan er vi jo så forskellige med hensyn til, hvad der falder let :-) Charlotte Kaae - er god energi og fed inspiration :-)

  SvarSlet
 2. Hold nu op hvor ser det bare vildt fedt ud!!!!
  - ser staks en lækker cardigan for mig.

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare blevet god. Jeg sidder her og rødmer helt ;-) og også tak til Mie.

  SvarSlet
 4. Super-inspirerende er din blog - er jævnligt gæst og opsamler glade ideer, der kan omsættes hurtigt *S*
  Og denne strik er da super-glad - og ingen farvelove brudt, i mine øjne ;o)))

  SvarSlet
 5. Hvor er den blevet fed. Og det er jo helt rigtigt hvad Charlotte siger. Hvis bare man bruger nok farver og de harmonerer nogenlunde, så kan det ikke gå galt!

  SvarSlet
 6. Hvor er de blevet fede. Jeg er blevet meget glad for Charlottes vending" og husk der er ikke noget strikkepoliti her ;-)" Så har man frie tøjler og så bliver det festligt.

  SvarSlet
 7. Flot gaaet hvor er du bare dygtig. Nu har jeg strikket i over tredve aar, og den metode kender jeg altsaa ikke.

  SvarSlet
 8. Hvor er det sejt som du kaster dig ud i den nye krea-disciplin! Skønne farver og fine masker :-)

  SvarSlet
 9. Knalltøff. Eg e veldig gla i farger, mange farger.

  SvarSlet
 10. Hvor er de fede!! Fedt med sådan et strikkekursus!! Jeg må simpelthen prøve det der med magiske nøgler, har hørt om det så mange gange, men ikke kastet mig ud i det endnu. Det skal jeg altså igang med, de der håndledsvarmere er simpelthen for fede!

  SvarSlet